G

Praktijk 2STROOM

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in haptonomie van praktijk 2STROOM! Mijn naam is Jolanda van der Linden (’75) en jaren geleden ben ik via een persoonlijke zoektocht ook in aanraking gekomen met haptonomie en haptotherapie. Dat was eigenlijk niet zo vanzelfsprekend. Destijds was ik als marketeer vooral bezig met targets, deadlines en klantprocessen. En in mijn werk kwam ik weinig écht intermenselijk contact tegen. Ik voelde veel van wat er op de werkvloer speelde, maar kon er professioneel weinig mee. Bovendien miste ik het persoonlijke contact dat ik als vrijwilligersbegeleider wel had gekend, en dat begon te wringen.

Toen ik merkte dat mijn roer om ‘moest’ heb ik de HBO+ studie Haptonomie/Haptotherpeut aan het ITH in Nijmegen gevolgd. Er startte een stevige zoektocht naar mezelf. En via de aanraking, letterlijk en figuurlijk, heb ik mogen ontdekken wie ik in de kern ben, met al mijn positieve krachten en minder mooie uitdagingen incluis. Tevens heb ik een aanvullende Medische- en Psychosociale basisopleiding gevolgd. Deze kwalificatie zorgt er mede voor dat mijn cliënten veelal via de zorgverzekering worden vergoed.

Intussen ben ik nog steeds betrokken bij het bedrijfsleven en ken ik als geen ander de druk en de verschillende belangen die werknemers het hoofd moeten bieden. In mijn haptonomiepraktijk vind ik niets leuker dan mensen zoals jij ook op weg te helpen in de zoektocht naar hun eigen kern. Om mensen, jong en oud, weer in hun kracht te zetten. En om dat ‘samen’ te doen.

Daarnaast hou ik ervan om in het hier en nu ontwikkeling en beweging op gang te helpen. En dat doe ik het liefst met aandacht en humor. Misschien leuk om te weten: het ‘samen’ ligt ook verborgen in mijn praktijknaam 2STROOM en in het logo dat stamt van de Nieuw-Zeelandse Maori. De twee energiestromen in het Pikorua-logo staan voor het contact met jezelf én het contact met de mensen om je heen. Ik zou het leuk vinden om jou ook te leren kennen op je weg naar ontwikkeling.

Lees hier een cliëntervaring >

Bekijk hier een filmpje over haptonomie van het ITH

De rivier van het leven stroomt tussen de oevers van pijn en plezier. Alleen als het verstand weigert met het leven mee te stromen en zich vastklampt aan de oevers wordt het een probleem. Meestromen met het leven betekent acceptatie; laten komen wat komt, en laten gaan wat gaat ~ Nisargadatta Maharaj ~

Vrijblijvend advies?

Helaas is er momenteel alleen plek op de wachtlijst, waardoor je rekening moet houden met 6 weken wachttijd. 
Wil je vrijblijvend advies, meer informatie over haptotherapie en hapto-coaching, of wil je een afspraak maken? Met het onderstaande formulier kom ik zo snel mogelijk op je vraag terug. Wil je liever bellen? Neem dan contact op via telefoonnummer 06-53523048

  Bezoek & Post

  Bezoek- postadres 2STROOM Haptonomie in Praktijk:
  Hof Eyghentijds
  Lunerkampweg 5
  5245 NB Rosmalen
  telefoon: 06-53523048
  info@2stroom-haptonomie.nl

  Bezoekadres 2STROOM Haptonomie in Praktijk:

   

   

  Stadsboerderij Eygentijds
  Lunerkampweg 5
  5245 NB Rosmalen